Wednesday, April 27, 2016

Trip Hatyai 2D1N 13-15 May 2016

Saya akan berjalan ke Hatyai pulak nanti in the middle of May.
Bulan May memang berjalan all out sebab nanti bulan puasa start in June dah tak boleh nak berjimba-jimba sangat dah huhu
Pakej ni saya dapat tahu dari kawan backpacker yang memang dari dulu stalk FB sorang freelance travel agent ni : Sulaiman Sijak
Pakej encik Sulaiman ni memang sumpah sangat murah, termurah di pasaran bagi pendapat saya.
Untuk pakej 2D1N ke Hatyai ni hanya RM169 sahaja!!
Tak sabar nak shopping dek non oiiii

Kalau nak tengok itinerary pakej ni adalah seperti di bawah

13-15 Mei 2016
88 pax

13hb Mei 2016
Berkumpul di perkarangan mc Donald's kl sentral pukul 10:30 malam.

Dalam pukul 11:30 malam bertolak ke hatyai bagai kenss...

14hb Mei 2016
Kita dijangka Sampai ke Padang besar Dalam pukul 5:30 Pagi
Sempat lah kita bermandian, bersolat Dan breakfast segala bagai di masjid padang besar.

Pagi jam 7:00 kita ke imigresen Malaysia and Thailand cop cop bagai...
Dalam pukul 8:00 Pagi kita Akan melawat kilang nora segala...eeee almond murehh uollss Raya nanti kan leh buat kuih raya almond london...
Lepas tu kita pi kedai kacang kacang bagai...fresh giler ranggup bagai...
Lepas tu kita pi lunch ( bayar sendiri)

Makan ni Kalau collect RM20 seorang dapat lah makan tomyam sedap tu merah menyala,siakap segala Dan lain lain...Kalau nak sendiri sendiri ok jer kenss...

Selepas makan check in hotel Dan mandi serta solat....
Dalam pukul 2:30 petang kita ke shamila beach duyong duyong bagai lah kan ...
Selepas tu kita pi floating market bagai
Yang penting bubur seafood RM2 bagai,
Semua makanan RM2 uollss weii murah tahap gemok kan diri la kan...

Malam pula free and easy
Shopping lah kan ...bagai

15hb Mei 2016
Bangun pagi dalam pukul 9:00 Pagi uollss pi pasar market naik tut tut bagai...
Shopping Lagi murah susah nak cakap...
Dalam pukul 11:30 pagi harus balik ke hotel untuk check out bagai...
12:30 tengahari kita check out Terus pi padang besar shopping Lagi lah kan
Lawatan mak Jalan Jalan shopping uollss...bagai...
Dalam perjalanan balik tu.....kita singgah ke jeruk pak ali di juru kenss

Di jangka sampai ke kuala lumpur dalam 12:00 tengahmalam bagai

No comments:

Post a Comment