Tuesday, May 31, 2016

MB Group Escadia Double Storey Terrace 4R3B in Desaru, Johor


Weekend lepas (29-30 May 2016), kami sekeluarga pergi bercuti di Legoland, Johor Bahru.
On the way back ke KL pada hari Isnin, sempat singgah kejap di rumah PERTAMA saya.
Since this is my first property purchase, agak excited la jugak about it.
It's a joint purchase with someone I know dearly, and we decided to invest in property since umur kami berdua pun dah makin meningkat kan... 
We knew about it from my friend's colleague who just bought a house herself in the same area. Orang cakap area Taman Desaru Utama ni hot sebab Petronas RAPID project baru bukak a refinery plant in Pengerang. So rental value around this area just went boom!!

Ok, the details are as per below :


DEVELOPER Continental Management Sdn Bhd
LOCATION Taman Desaru Utama, Bandar Penawar, Kota Tinggi, Johor
LAND TENURE Leasehold
PROPERTY TYPE Double Storey Terrrace House
TOTAL UNIT 352
UNIT TYPE Phase 1 Type A (4R, 4B) – 2,322 – 2,412 sq ft
Phase 2 Type A (4R, 3B) – 2,244 – 2,314 sq ft
Phase 2 Type B (4R, 3B) – 1,967 – 2,040 sq ft
LAND AREA Land Area: 22’ x 70’
FACILITIES LIST Gated & Guarded
STATUS Current Development
SALES PERSON CONTACT DETAILS 018-793 9163018-794 9163


 

About the Property

Located away from the fuss and buzz of city life, Escadia promises serenity and ultimate relaxation amidst mother nature. Indulge in quality housing surrounded by beautiful and unspoilt nature- oriented attractions, beach resorts and a laid-back ambience. Take advantage of multiplier and spin-off effects from the investments at the nearby Desaru Coast and Pengerang Integrated Petroleum Complex (PIPC). Discover a home where you can feel calm and relaxed while evoking holiday fun and excitement for all, here at Escadia!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rumah ni 4 bedrooms, with 3 bedrooms dekat second floor and another bedroom at the first floor. Master bedroom is quite spacious, but the other ones are a bit small to my liking. Each bedroom ada a basic toilet with shower and WC. And all areas dah siap dengan tiles. Dining area and kitchen bersambung dengan ruang tamu, so kena invest sikit buat partition in between those 2 areas.

What I love the most about the house is the glass balcony. I've always wanted a glass balcony di rumah sendiri haha! 

Memang dekat yang amat dengan pantai Desaru dan pantai Balau. Dalam 5 minit drive aja ke pantai! So insya Allah boleh juga dijadikan homestay untuk disewa harian nanti.
 



Toilet dan WC yang basic sahaja





Living room area dan entrance dari pagar luar

Master bedroom



Apa yang paling best adalah downpayment hanya RM10K anddd...

✔ FREE Legal Fees On SPA
✔ FREE Legal Fees On Loan Document
✔ FREE Stamp Duty On Loan Document
✔ TOTAL Saving RM 15,000 !!
☞ Down Payment ONLY RM 10,000
3 min from Senai – Desaru Expressway
5 min to Desaru Beach
30 min from Malaysia priority project RAPID which investment over RM 100billion! (Incoming Employment 100k)

2 comments:

  1. Mudah2an semuanya dipermudahkan ya. Seronok bila rumah dibeli siap dan dihias cantik2 mengikut selera kita.. seronoknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah aminnn!! Tq ya doakan :)
      Saya pun tak sabar nak tggu rumah siap akhir tahun ni insya Allah

      Delete